Krecik napisał(a):Sumienie Miasta napisał(a):Sumienie Miasta ma ważne pytanie
do kumatych
czy Ania wyciągałaby Kokana, gdyby był winny? Oprócz mnie każdy go zlewał w tamtym momencie.Krecik napisał(a):wiecie jak się szuka podejrzanych w mafii?
1. bierzesz paru tych, którzy mogą paść, ale może nie już dzisiaj, bo zaraz będzie trzeba szukać innych
2. dorzucasz też kogoś, czyja śmierć byłaby mafii na rękę
3. bierzesz też jakiś nick z pizdy który się nie przewijał wcześniej i jest uuuu autorsko
dwie osoby zaproponowały z pizdy chińczykokana, tak tylko mówię
krecik znowu o dwa kroki przed wszystkimi
Sumienie Miasta napisał(a):
Sumienie Miasta już nawet nie będzie odnosić się do głupot wypisywanych przez Krecika, ponieważ pomijając swoją własną niewinność, nie jest głupie i nie robiłoby takiej samej akcji co Ania. Już pomijam, że Ania zwyczajnie podczepiła się pod moje podejrzenie. A ja go dźgałem od D1.

Krecik napisał(a):ehm
po pierwsze, jestem dla ciebie najmocniejszym kandydatem, chociaż nie przekonują cię przedstawiane za tym argumenty
po drugie, nikt mnie nie oskarża o mafijność za notowanie w kajeciku, tylko ja atakowałem za to sumienie miasta

Nie miałem roli.
Psitoclean alias Gary jak zwykle ułomny, ale to nie nowość. Jego typy (ja, Chodakowska) oczywiście gówno warte xD
Kokan Shiren nie podoba mi się od samego początku, dziwnie późno się obudził (taktyka na przemilczenie im. TW Bolka?). Pierwszej nocy wjechał z wiedzą z mafijnego. Gdy próbował wyciągać jego temat, każdy to zlewał. Jedna Ania go dźgnęła, gdy już pomału godziła się z odpadnięciem. Może i sprawdzony, ale nie ufam typowi ni cholery.
Cały D2 wskazuje na to, że Krecik winny i to on powinien być typem na G4. To, jak sam się zaorał w dyskusji z Bengalem, to szok xD Marian Kowalski pozdrawia. Nie wspominam o zachowaniu zdechłej już Ani wobec niego, szczególnie pewnego fragmentu jej postu, który cytowałem
Nie dajcie dożyć Techno Wikingowi do meczówki. Bengala też miejcie na oku, a jeśli Krecik okaże się niewinny, to przyjrzyjcie mu się mocno.
Copycat jako kreacja był super, ale jak zaczął dzisiaj gadać o mojej rzekomej winie (na zasadzie: mówi się o nim od samego początku, to go odpalmy), to wbił mi na listę podejrzanych. To samo zresztą odwala Rozwój osobisty. Akcja na zrobienie mniejszego świecznika gotowa.
Efekt: w tym mieście nie widać jakichś pewnych niewinnych! Wyjątkiem jest jedynie Filipek imo.
Julian.
PS Jak mówił klasyk: uczta się bo nie umieta grać w tę grę, skoro nie widzicie oczywistej niewinności gościa uniewinnionego przez zdechłą mafię w osobie Putina.

Copycat napisał(a):Nie chcę nic mówić, ale coś tak czułem ;) Po wuj dałeś wczoraj typie ten głos z pizdy, który utwierdził mnie w moim przekonaniu?

Copycat napisał(a):Wiking, jestes w mafii? Odpowiadaj, byle szczerze!

Powrót do Edycja XXI - MG: Antura
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości