Forum mafii: https://osadagrzybowa.forumoteka.pl/for ... binet.html
Forum cmentarz: http://www.drugastronam.4ra.pl/forums.php

Władimir Putin napisał(a):Zresztą odbywa się walka a tu taki Copycat nie ukrył obecności i sobie obserwuje jak skaczemy sobie do gardeł.

Antura napisał(a):Raczej tragiczny dzień Putina (przypomnę to co pisałem na cmentarzu: by brać takie tożsamosci, by ludziom sie dobrze kojarzyły).

Władimir Putin napisał(a):Zresztą odbywa się walka a tu taki Copycat nie ukrył obecności i sobie obserwuje jak skaczemy sobie do gardeł.

Władimir Putin napisał(a):Ja tam myślę,że można by założyć zapisy choćby od jutra i dać ludziom czas na rejestrację do piątku. W zależności od setupu to bym dał mord I po I linczu i w tym dniu det by normalnie akurat sprawdzał tak jak zwykle było. Ten setup mafii z I mordem będącym tak jak zwykle zbyt mocno by ją promował.

BENGAL napisał(a):A i graczy nieaktywnych wywalałbym jednak dopiero po pierwszym linczu, tylko i wyłącznie z racji i takiej, że zawsze tak było i niektórzy są przyzwyczajeni do tego, że mogą zacząć grać od dnia drugiego.
BENGAL napisał(a):ja sam oczywiście prędzej zagłosowałbym na Volva niż na niego, co Gary już zauważył na cmentarzu - słuszna uwaga

Antura napisał(a):Władimir Putin napisał(a):Ja tam myślę,że można by założyć zapisy choćby od jutra i dać ludziom czas na rejestrację do piątku. W zależności od setupu to bym dał mord I po I linczu i w tym dniu det by normalnie akurat sprawdzał tak jak zwykle było. Ten setup mafii z I mordem będącym tak jak zwykle zbyt mocno by ją promował.
To jak w ogóle te nadmiarowe mordy 1 dnia się tutaj znalazły w kilku edycjach to dla mnie najwieksza tajemnica.

Władimir Putin napisał(a):Antura napisał(a):Władimir Putin napisał(a):Ja tam myślę,że można by założyć zapisy choćby od jutra i dać ludziom czas na rejestrację do piątku. W zależności od setupu to bym dał mord I po I linczu i w tym dniu det by normalnie akurat sprawdzał tak jak zwykle było. Ten setup mafii z I mordem będącym tak jak zwykle zbyt mocno by ją promował.
To jak w ogóle te nadmiarowe mordy 1 dnia się tutaj znalazły w kilku edycjach to dla mnie najwieksza tajemnica.
Jest wytłumaczenie w sumie, bo normalnie I mord byłby już praktycznie od razu po starcie rozrywki i ktoś by się nie nagrał akurat widząc,że już od razu w niego strzelono, a nawet grać nie zaczął. Dla mnie ten I mord po I linczu to był taki kompromis by dać wszystkim możliwość wpisania się, pokreowania i przede wszystkim pogrania.

Powrót do Edycja XXI - MG: Antura
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości