Koliber napisał(a):Red, bezrolny. Testament klecony na szybko, bo nie sądzę żebym padł (Leniwy raczej we mnie nie powinien celować, bo chyba się aż tak nie zdradziłem xD), no ale jeśli ktoś tam wykminił by usunąć groźnego Koliberka, to tutaj dam jakiś ogląd sytuacji
Grupa nie do ruszenia:
Psitoclean
Krecik
CHYBA BENGAL (tak, zaczynam się przekonywać, że niewinny)
Gracze z grupy na teraz kredyt zaufania, ale patrzeć na ręce:
Sumienie (aczkolwiek może być winny, trzeba by go dokładniej prześledzić, bo ten wyjazd wieczorny faktycznie jakiś z pizdy -> niech to wyjaśni. no ale NA TERAZ ma jakieś moje zaufanie xd)
Koken (coś mi do końca w nim nie gra, no ale na teraz nietykalny, bo nie dał żadnego powodu, by go w tym momencie ujebać. Raczej się uaktywni i będzie łatwiej ocenić -> przy czym to ogar i chyba nawet wiem kto)
Techno Wiking (chyba debiutant jakiś, ma trochę mafijnych wtrąceń, ale to może być kwestia umiejętności; zaczekajcie aż wyjdzie z kreacji)
Filipek (podobnie jak wyżej; mafijność u obu możliwa, ale nie do ocenienia na teraz; przy tym ten post Filipka nr 5 jest jakiś taki... gra niby ok, jak taki słabszy niewinny gracz, ale no coś nie do końca mi gra nieraz, ja bym był ostrożny)
Chodakowską zabijecie więc nie ma sensu nic pisać, o Copycacie pisałem w momencie jak to tworzę to wyszedł z kreacji i wygląda wkurwiająco, ale niewinnie. Więc niewinny niestety :/
Rozwój Osobisty nie wiem, nie śledziłem w ogóle
Anna Shirley mafia, ten post dobijający Putina + post pisany rano (niby dobry, a jednak jakby część ewidentnie niepotrzebna i pisana na notę), posty pisane od linijki. Ze 2 wątpliwości bym miał i próbował wyjaśnić, ale nie było jej przed linczem -> skupiłbym się na tym w dniu jutrzejszym
Jakby bliźniak widział, że brat jest blisko linczu, niech się przyzna, zawsze oszczędzony lincz, a przy śmierci drugiego i tak lecisz po 24h więc lepiej żeby to załatwił mord. Jak sam jesteś zagrożony no to oczywiste XD

Powrót do Edycja XXI - MG: Antura
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość