Copycat napisał(a):Kurwa, dopiero uswiadomilem sobie, ze za chwile jest mord i moge w nim pasc. Ale mnie chyba nie zabijecie, co? A jesli nawet to przynajmniej nie mam roli, jednakze oczywistym jest, zeby blizniaki sie po nim ujawnily. 6-1 minus blizniacy to 5 osoby do ogarniecia, mam nadzieje, ze dacie sobie rade.
Filipek i Bengal sa w mojej grupie najczystszych, obym sie wobec nich nie mylil. Niemal na bank wsrod nich jest blizniak.
Krecik i Rozwoj graja tak, ze niby sa bardziej niewinni niz winni, ale odstawiaja taka maniane, ze szkoda gadac. Nie, zebym byl wielce lepszy, ale Krecik kurwa, albo ogarnij w koncu dupe i skup sie na czyms innym poza cisnieciem po Bengalu. Rozwoj broni ten glos Anki, na ktory obaj bedac w mafii na bank by nie zrobili, skoro groziloby to remisem i smrodem ciagnacym sie za nim do konca gry. Dla mnie na pewno czystszy od Krecika, ale jego czytac do konca zwyczajnie nie umiem.
Nie no, z postow i glosowan (wiem, nie powinienem sie kierowac, ale co zrobic) wychodzi mi ten Wiking. W sumie od jakiegos czasu zadnego konkretnego pomyslu w jego wykonaniu nie zauwazylem, same pytania i podczepki.
Bo jak nie on to Kokan, ale to juz w ramach eliminacji, i tak wolalbym wyjebac Krecika wczesniej

Kokan Shiren napisał(a):trzy najbliższe lincze to obojętnie w jakiej kolejności copycat, krecik i techno, i tam musi być mafiozo, chyba że rozwój tak dobrze gra wtedy ukłony. szykuje się zwycięstwo ;p

Powrót do Edycja XXI - MG: Antura
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość