dwołam się do prawdziwej mafii,gdzie właśnie zaczyna się grę od mordu i właśnie po części początek gry to robiło się tak jak w mafii na żywo się zaczynało.
BENGAL napisał(a):No i proponowałbym rozpisać jeszcze jedną, może na przyszły piątek? Z tą ilością ludzi skończy się też pewnie max do 20 grudnia więc akurat na sezon świąteczny. Mam nadzieję że jeszcze znajdą się jeszcze jacyś chętni którzy tutaj nie grali, bo większość nowych ze ślizgawki i starych wyjadaczy z pf jednak nie zagrała. A jak nie to styczeń.
Władimir Putin napisał(a):Sporo jest taki ustawień właśnie jak mówisz. Doświadczenie chociaż małe pokazuje,że część jednak ludzi odpadało za punkty w przeszłości, także codzienny mord by zbyt mocno promował mafię, więc postanowiono dawno temu,że lepiej co drugi dzień mord. Ciekawe o ilu ustawieniach tej gry się dowiem
Władimir Putin napisał(a):Zresztą odbywa się walka a tu taki Copycat nie ukrył obecności i sobie obserwuje jak skaczemy sobie do gardeł.
Władimir Putin napisał(a):Do samo MGowania nic praktycznie nie mam,ale wydaje mi się,że forum jest bardziej czytelne,gdy jest 20 postów na stronę niż 30.
Powrót do Edycja XXI - MG: Antura
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość