Rozgrywka

Start 30 listopada 2019.
Gra w toku!

Re: Rozgrywka

Postprzez Sumienie Miasta » Wt gru 03, 2019 15:17

Dzisiaj tak czy inaczej leci Krecik.
Sumienie Miasta

Postprzez » Wt gru 03, 2019 15:17

Postprzez Techno Wiking » Wt gru 03, 2019 17:32

Ja się poniekąd zgadzam z sumieniem, bo krecik na moment obecnych wydaje mi się kandydatem najmocniejszym (nie, żeby jakoś super mocnym w porównaniu do kontrkandydatów, ale to chyba jedyna kandydatura, która gdzieś mi się od samego początku przewijała).
Natomiast chętnie wysłuchałbym jakichś argumentów przeciw sumieniu, bo oskarżanie go o mafijnosc tylko dlatego, że sobie notuje w kajeciku i się tym chwali, wydaje mi się dość zabawne :D
Techno Wiking

Postprzez Krecik » Wt gru 03, 2019 17:46

ehm

po pierwsze, jestem dla ciebie najmocniejszym kandydatem, chociaż nie przekonują cię przedstawiane za tym argumenty
po drugie, nikt mnie nie oskarża o mafijność za notowanie w kajeciku, tylko ja atakowałem za to sumienie miasta
Krecik

Postprzez Krecik » Wt gru 03, 2019 17:57

Krecik napisał(a):
Sumienie Miasta napisał(a):Sumienie Miasta ma ważne pytanie
do kumatych
czy Ania wyciągałaby Kokana, gdyby był winny? Oprócz mnie każdy go zlewał w tamtym momencie.

Krecik napisał(a):wiecie jak się szuka podejrzanych w mafii?

1. bierzesz paru tych, którzy mogą paść, ale może nie już dzisiaj, bo zaraz będzie trzeba szukać innych
2. dorzucasz też kogoś, czyja śmierć byłaby mafii na rękę
3. bierzesz też jakiś nick z pizdy który się nie przewijał wcześniej i jest uuuu autorsko

dwie osoby zaproponowały z pizdy chińczykokana, tak tylko mówię

krecik znowu o dwa kroki przed wszystkimi

Sumienie Miasta napisał(a):
Sumienie Miasta już nawet nie będzie odnosić się do głupot wypisywanych przez Krecika, ponieważ pomijając swoją własną niewinność, nie jest głupie i nie robiłoby takiej samej akcji co Ania. Już pomijam, że Ania zwyczajnie podczepiła się pod moje podejrzenie. A ja go dźgałem od D1.

sumienie miasta chyba jednak jest głupie, bo z zacytowanego przez krecika postu samego krecika wynika, że odpowiedź na ważne pytanie dla kumatych padła dwa dni przed jego zadaniem, kiedy to krecik zasugerował, że podczepienie się pod kokana (nawet niezależnie od jego koloru) byłoby łakomym kąskiem dla mafiozy i to zrobiła ania

a sumienie miasta w stylu prezentowanym przez całą edycję albo śmieje się wszystkim w twarz, albo ma poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem, (albo oba, patrząc jakie kłamstwa wypisywało w rozmowie z psitocleanem na początku, coś w stylu skąd wiedziałeś jaki był kolor putina odnosząc się do posta napisanego po linczu)

do tego dochodzi pierdolenie o kajecie pełnym powiązań dzięki śmierci psitocleana, gdzie powiązanie po 24 godzinach padło jedno - co świadczy o tym, że było to pierdolenie dla pierdolenia albo trolling ze złą wolą

do tego dochodzi jakieś kurwa po zlinczowaniu putina wyjście na środek placu i darcie się PATRZCIE JESTEM NIEWINNY SŁOWA MAFIOZY KTÓRY MOŻE NAPISAĆ WSZYSTKO MNIE OCZYSZCZAJĄ ZOBACZCIE TO

także ja jako że właśnie wychodzę do selgrosa kupić na swoje własne wesele wysyłam głos na sumienie miasta i niezależnie od jego koloru będę bardzo szczęśliwy, jeżeli dzisiaj padnie i sam na twój grób kurwa łachudro

jak jest jakiś mądrzejszy bliźniak tego syjama to niech się odzywa, do linczu pewnie wrócę, ale na ten moment tak to widzę, żegnam

ps. bengal dalej nic nie zrobił w tej edycji xD
Krecik

Postprzez Techno Wiking » Wt gru 03, 2019 18:54

Krecik napisał(a):ehm

po pierwsze, jestem dla ciebie najmocniejszym kandydatem, chociaż nie przekonują cię przedstawiane za tym argumenty
po drugie, nikt mnie nie oskarża o mafijność za notowanie w kajeciku, tylko ja atakowałem za to sumienie miasta

Przecież właśnie o sumieniu pisałem w kontekście kajeciku, czytanie ze zrozumieniem się kłania :)
Techno Wiking

Postprzez Krecik » Wt gru 03, 2019 19:34

o jezu, racja, zlałem 'przeciw sumieniu' do 'przeciwko niemu'
:geek:
Krecik

Postprzez Filipek » Wt gru 03, 2019 19:35

No i gówno zdążyłem poczytać jednak dzisiaj, poza postami z dzisiaj, ale tak: Kokena (szczerze to dalej nie wiem, czy dobrze piszę nick xd) rozgrzesza najbardziej to, że jako pierwszy atakował ankę i to jeszcze wtedy, gdy nikt o niej nie przebąkiwał. Pod to poniekąd podpiąłem się ja (chociaż jak nadrabiałem strony, to miałem podobne odczucia, on po prostu był bardziej na bieżąco), no i potem ruszyła lawina.

Krecik imo jest od początku zbyt aktywny na mafioza, on już w pierwszym głosowaniu mógł paść przez nadaktywność i denerwujące postowanie i gdyby nie Putin to pewnie byłby idealnym celem
I DOBRA SPRAWDŹ TO BO KIEDY JA WCHODZĘ TO DAJE FAJNIE
WIELKI GATSBY? WIELKIE TO BYŁO TO CO WŁOŻYŁEM TWOJEJ PANNIE
Filipek

Postprzez Filipek » Wt gru 03, 2019 19:49

Krótka historia Sumienia Miasta:
1) Absurdalne próby obrony Putina
2) Jaranie się tym, że Putin go uniewinnił (trzy kurwa razy)
3) Zaczepki Kokana, który atakował Anię
4) Bronienie Anny w sposób absurdalnie mocny (paliła się dupka?)
5) Jedna z osób, która mocno podpalała miasto na Chodakowską: "łole mafijny post Chodakowskiej, łole xD", jednocześnie wolał atakować kogoś innego.

Głosy Sumienia - oba 2x na Krecika

Atakowany przez Sumienie Krecik głosował tak: Sumienie, Rozwój

Wnioski z postów Sumienia: jak na 21:05 to mój głos leci na niego
Wnioski z głosowań - żadne :)
Filipek

Postprzez Filipek » Wt gru 03, 2019 20:40

ej, kurwa, wchodzę zobaczyć, co tak cicho przed linczem, odpalam se forum i kurwa odkryłem, że istnieje strona 23 i wyżej przepisałem post krecika xd no ja jebie i po co to się było wczytywać, czekam na lincz, wygraną i idę spać xd
Filipek

Postprzez Antura » Wt gru 03, 2019 21:02

Lincz 4 dnia:
Sumienie Miasta, niewinny!

[5] Sumienie Miasta - Copycat, Filipek, Kokan Shiren, Krecik, Rozwój osobisty
[3] Krecik - BENGAL, Sumienie Miasta, Techno Wiking

Testament z dzisiaj około 16:30.
Nie miałem roli.
Psitoclean alias Gary jak zwykle ułomny, ale to nie nowość. Jego typy (ja, Chodakowska) oczywiście gówno warte xD

Kokan Shiren nie podoba mi się od samego początku, dziwnie późno się obudził (taktyka na przemilczenie im. TW Bolka?). Pierwszej nocy wjechał z wiedzą z mafijnego. Gdy próbował wyciągać jego temat, każdy to zlewał. Jedna Ania go dźgnęła, gdy już pomału godziła się z odpadnięciem. Może i sprawdzony, ale nie ufam typowi ni cholery.
Cały D2 wskazuje na to, że Krecik winny i to on powinien być typem na G4. To, jak sam się zaorał w dyskusji z Bengalem, to szok xD Marian Kowalski pozdrawia. Nie wspominam o zachowaniu zdechłej już Ani wobec niego, szczególnie pewnego fragmentu jej postu, który cytowałem :D
Nie dajcie dożyć Techno Wikingowi do meczówki. Bengala też miejcie na oku, a jeśli Krecik okaże się niewinny, to przyjrzyjcie mu się mocno.
Copycat jako kreacja był super, ale jak zaczął dzisiaj gadać o mojej rzekomej winie (na zasadzie: mówi się o nim od samego początku, to go odpalmy), to wbił mi na listę podejrzanych. To samo zresztą odwala Rozwój osobisty. Akcja na zrobienie mniejszego świecznika gotowa.
Efekt: w tym mieście nie widać jakichś pewnych niewinnych! Wyjątkiem jest jedynie Filipek imo.
Julian.

PS Jak mówił klasyk: uczta się bo nie umieta grać w tę grę, skoro nie widzicie oczywistej niewinności gościa uniewinnionego przez zdechłą mafię w osobie Putina.
Antura

Postprzez Rozwój osobisty » Wt gru 03, 2019 21:06

No, przynajmniej trochę ciekawie, tylko dlaczego podpisał się JULIAN XD

Niestety trudno mi z ogromną pewnością powiedzieć kogo linczować w takiej sytuacji, ale zostawałbym przy niewinności Krecika i Bengala dalej. To by oznaczało, że z logicznych wyborów zostaje jedynie Kokan. Co o nim sądzicie?
Rozwój osobisty

Postprzez Copycat » Wt gru 03, 2019 21:09

Nie chcę nic mówić, ale coś tak czułem ;) Po wuj dałeś wczoraj typie ten głos z pizdy, który utwierdził mnie w moim przekonaniu?
Copycat

Postprzez Rozwój osobisty » Wt gru 03, 2019 21:10

Ciekawe jest to przewrażliwienie Kokana z dzisiaj w sumie, jak nazwałem go niewinnym, a on przeczytał to jako że uznaję go jako "spoko" kandydaturę do linczu. Zlałem to, jako że już była w miarę wysoka pewność, że lincz na Sumieniu zakończy grę.

Nie uwierzę w winę Filipka i Wikinga, to jest dwóch gości których mafia musi się pozbyć w mordzie. Możliwe, że to jest nie do ugrania dla mafii wtedy matematycznie jeśli nie walną dziś w bliźniaka, trzeba to policzyć.
Rozwój osobisty

Postprzez Rozwój osobisty » Wt gru 03, 2019 21:11

Copycat napisał(a):Nie chcę nic mówić, ale coś tak czułem ;) Po wuj dałeś wczoraj typie ten głos z pizdy, który utwierdził mnie w moim przekonaniu?

To dojdźmy do konsensusu jakiegoś teraz, bo mam 1-2 godziny, jutro mam masakrycznie zapchany dzień i nie będzie mnie do wieczora. Jak to Ci się widzi obecnie?
Rozwój osobisty

Postprzez Krecik » Wt gru 03, 2019 21:11

marianem kowalskim to ty sobie ryja nie wycieraj bo na to trzeba sobie zasłużyć
Krecik

Postprzez Rozwój osobisty » Wt gru 03, 2019 21:14

8 graczy, 7-1, zaraz mord i 6-1.

Jeśli uniewinnimy Filipka i Wikinga (a w sumie Copycata też można), to jak dodamy do tego bliźniaków to jest to chyba i tak nie do ugrania dla ostatniego mafiozy, o ile koledzy sobie do gardeł nie skoczą pod koniec rzecz jasna. No i bliźniacy to nie Filip i Wiking xD
Rozwój osobisty

Postprzez Copycat » Wt gru 03, 2019 21:19

Krecik napisz w koncu cos konkretnego, bo w przeciwnym razie sam wpadne rozjebac ci slub.
Copycat

Postprzez Copycat » Wt gru 03, 2019 21:24

Wiking, jestes w mafii? Odpowiadaj, byle szczerze!
Copycat

Postprzez Krecik » Wt gru 03, 2019 21:25

copycat napisz w koncu cos konkretnego, bo w przeciwnym razie sam wpadne rozjebac ci ryj.

co ja mam napisać? że bengal dzisiaj nienawistnie milczał cały dzień? czy że dochodzimy do kolejki do linczowania?
Krecik

Postprzez Copycat » Wt gru 03, 2019 21:26

Kogo widzisz w mafii, platfusie.
Copycat

Postprzez Techno Wiking » Wt gru 03, 2019 21:42

Copycat napisał(a):Wiking, jestes w mafii? Odpowiadaj, byle szczerze!

Nie, ja tylko geng!
Po mordzie będzie 5-1, w sumie dalej możliwe, że bliźniaka mafii nie uda się trafić, więc chwilowo chyba na to trzeba liczyć. Ja po mordzie postaram się więcej pomyśleć nad możliwymi opcjami, bo trochę więcej niewiadomych się rozwiąże. No i zdążę wrócić z piwka i siąść przy kompie jak człowiek.
Techno Wiking

Postprzez Rozwój osobisty » Wt gru 03, 2019 21:47

Dzięki Panie Techno Wiking, policzyłem 8 głosów i uznałem, że zostało 8 graczy xD Czyli 7 graczy, 6-1 i 5-1 po mordzie.
Rozwój osobisty

Postprzez BENGAL » Wt gru 03, 2019 21:49

Wpadłem dopiero i napisałem na szybko testament, nie chce mi się do czasu mordu wdawać w żadną przepychankę. Jak nie umrę to go tu wkleje i myślę że na spokojnie to sobie wygramy w lincz max dwa. Pozdrówki
BENGAL

Postprzez Kokan Shiren » Wt gru 03, 2019 22:12

Dawać ten mord :mrgreen:
Kokan Shiren

Postprzez Copycat » Wt gru 03, 2019 22:13

Dzisiaj nie ma, bo ksiadz zadzialal.
Copycat

Postprzez Rozwój osobisty » Wt gru 03, 2019 22:13

odświeżamy, odświeżamy
na morderstwo wciąż czekamy
Rozwój osobisty

Postprzez BENGAL » Wt gru 03, 2019 22:16

myślałem, że w grze są 2 pary bliźniaków xD
BENGAL

Postprzez BENGAL » Wt gru 03, 2019 22:16

ale chujnia
BENGAL

Postprzez Antura » Wt gru 03, 2019 22:17

Wywalone w szkołę,
szkołę, szkołę,
Wywalone w szkołę
Po co mi ona jest?
[Po chuj?]
Wywalone w szkołę,
szkołę, szkołę,
Wywalone w szkołę,
Po co mi ona jest?
[Po chuj?]

Filipek, druga ofiara mordu mafii.

Brak testamentu
Antura

Postprzez Rozwój osobisty » Wt gru 03, 2019 22:17

Jak dla mnie zostaje Kokan, pechowe sprawdzenie deta troszkę, ale jeśli Kokan w mafii to zapewne grał specjalnie pod sprawdzenie, to bardzo dobry gracz, wie jak to robić.

Dalej mi się jakoś nie klei Bengal czy Krecik w mafii, nic się nie zmieniło od wcześniej dzisiaj w tej kwestii. Chociaż oczywiście nie grają nic specjalnego i pewnie jest jakaś szansa na ich winę, to jednak nie czuję tego.

Jak w mordzie poleciał bliźniak, to drugi się ujawnia teraz. Mamy trzy lincze, w meczówce potrzebujemy dwóch niewinnych, więc wystarczy trzech niewinnych - bliźniak + Wiking + Copycat na przykład, gra wygrana.

Jeśli obaj bliźniacy żyją, to już zupełnie good game i pozdro.
Rozwój osobisty

Postprzez » Wt gru 03, 2019 22:17

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Edycja XXI - MG: Antura